judogroesbeek.nl

Winterjudo

In de maanden november, december, januari, februari en maart kunnen voetballers bij ons een strippenkaart kopen om zo de winterstop fit en gezond door te komen.

Je kunt meedoen met de normale judolessen om zo wat technieken onder de knie te krijgen die ook met voetballen van pas kunnen komen. Vooral het beter leren vallen is een belangrijk onderdeel. Het is namelijk gebleken dat voetbal en judo goed met elkaar te combineren zijn. Er zijn al diverse grote voetbalclubs die dit onderkend hebben en hun voetballers krijgen standaard judolessen.

Lijkt judo je leuk? Ga dan eens kijken en gelijk meedoen! Je mag 2x gratis deelnemen en daarna koop je een stippenkaart van 10 lessen voor de prijs van €25,00. Deze is te koop tijdens de les bij de trainer. Tijden van de trainingen kun je vinden onder de knop 'Trainingen'.

Deelnemen kan in een lange sportbroek en t-shirt. Ook hebben we enkele judopakken te leen. Tegen betaling van borg (€25,00) kun je deze voor 1 winter lenen. Mocht je hier gebruik van willen maken, mail dan even naar secretariaat@judogroesbeek.nl